Post by donsgelacape on Feb 15, 2022 8:49:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BADLAND ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BADLAND IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод більше примогем ▞▞▞
▞▞▞ BADLAND 2022 version ▞▞▞
Я дуже радий, що я вже грав і закінчив цю гру багато років тому, коли ці люди не були жадібними до грошей..... Ваша реклама відстойна.
Це здається хорошою грою, дрібниця, якою ви рухаєтеся, здається солодкою в перший раз, коли граєте в iv, і вона безкоштовна, на відміну від iPhone, Android набагато краще, що незабаром можна знову грати, спасибі за гарну гру.
На одному з рівнів ланцюги не пропускають мене.
Хороша гра, але, на жаль, ця 1 зірка за рекламу, яку я змушений повністю переглянути, перш ніж грати. Badland перетворився на AdLand..
Дійсно чудова гра, елементи керування можуть розчарувати
Гра для мене дуже погана не рекомендую
Була весела гра, але був збій, коли я не міг опублікувати рівень, і він просто залишився на екрані завантаження назавжди. Однак я виявив проблему, і вона дозволяла доступ до контактів. Тепер, коли я відмовив у доступі, він працює! Поки що це...
докучливе благання про покупку, плюс 30 секунд реклами, яку ви не можете пропустити, що відбувається після кожного 30-секундного рівня, а також після кожної «смерті» у співвідношенні часу реклами та часу гри 2:1. wp.
Одна з найкращих ігор, у які я грав! Мені дуже подобається, що фон має схожу історію. справді складно та весело. Чудова гра.
Дуже сподобалося. Мав чудову графіку, чудову історію та чудовий редактор рівнів! Не сподобалася лише тривалість реклами, але, на щастя, вона була не такою частою.
Це не тільки не жорсткий, а й деградований аркадний платформер з порізаним до неможливого управління, його незручністю та жахливою контрольованістю ігрового процесу гравцем занадто штучно робить її складною. Для вузівських ачівників потрібно жодного задоволення від будь-якої складності здорової людини отримати не може.
До*** реклами рівень навіть запустити нельзя
Дуже класна!Рекомендую всім!
Дуже хороша гра якщо з друзями грати то дуже цікаво
Реклами дофіга,зробіть щось
Дуже різноманітна гра, рекодую тілки багато реклами (40%)
Час від часу я розумію одну рекламу, але в цій грі занадто багато реклами. Я грав менше 10 хвилин і вже натрапив на 6 30-секундних оголошень
Ця гра хороша, але після одного-двох рівнів вона щомиті продовжує рекламувати преміум. Також включено багато перерв
найгірша гра. забагато реклами. якщо ви граєте 1 годину, то 45 хвилин будуть лише 15 хвилинами, які ви можете грати.
реклама робить гру неможливою
Чудова гра. Справді дав мені raymen legend vibes idk why. Це досить мило, а ігровий процес веселий, але я маю на увазі те, що виглядає просто 👌Не шкодуйте 5 зірок, і навіть тоді мікротранзакції є справедливими. Ви можете грати, не купуючи нічого з того, що я знаю, але ви можете купити, щоб видалити рекламу та розблокувати всі рівні одночасно, які, я думаю, ви все ще можете отримати, перемігши попередні. Знову чудова гра та розробники продовжують таку роботу.
Какаха
Я оцінюю її на 5 зірок, тому що це просто моя гра, я граю в неї кожен день, мені просто подобається, мені подобається зміна форми та розміру, мені просто подобається все в ній
Дуже гарна гра, графіка і все все дуже гарно зроблено.Подобаються різні системи,можна залежати у грі дуже довго я на другому дні вже.ВСЕ КЛАСНО РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ
Мені подобається естетика гри, вона дійсно дає вам відмінний досвід від інших мобільних ігор, у які я грав. Мені також подобається SFX, якщо ти граєш з навушниками, це вухо. Предмети/поживлення дійсно унікальні. Я маю великий досвід роботи з грою. 5 зірок!
Але,реклама заебала заберить!!!!
Реклама щоразу, коли ви починаєте рівень або вмираєте, повністю руйнує гру, марна трата часу
Забагато реклами рівні дуже важко, і я намагаюся вчинити таким чином, але, якщо серйозно, рівні занадто жорсткі, я застряг на рівні протягом тижня
так реклами забагато але гра в цілі норми))) тому 4 зірок.
Я ЛЮБЛЮ DIS GAMMMMMMMMMEESEEEE4YFGFFRUFURHFIRI У ньому так багато викликів, а також багато деталей! Музика сайти звуки! Я дуже люблю цю гру!
Фуфло
Fruits Link - tautan puzzle Teka-teki igk
Смішна кількість реклами..як кожні кілька секунд. Неможливо грати з такою кількістю реклами.
Видалено лише через рекламу. Я роздратував цю рекламу, але гра була приємною. Мені це подобається і водночас ненавиджу
Я грав у багато ігор на мобільних пристроях, ця, безумовно, найкраща. Він добре зроблений і має гарну графіку та плавний ігровий процес. Реклама важка. Я розумію, що вони заробляють гроші для розробників. Більшість негативних відгуків пов’язані з рекламою. Вони мають тривати не більше 10 секунд. Молодці, слава
чудовий додаток!! 😠 Коли я бачив рекламу, якась гра вискочила в моєму телефоні 😩 Гарна концепція перегляду реклами.
Ця гра містить додавання кожного разу, коли ви призупиняєте гру або на наступному рівні.
Я багато місяців шукав гарну гру, і коли я знайшов цю гру, я закохався в неї. це найкраща гра, яку ви можете отримати на мобільному телефоні або планшеті, хлопці, які добре працюють над створенням чудової гри
Гра супер рекомендую всім
Забагато реклами
найкраща гра для кількох гравців наразі, хоча в ній немає опції LAN, де ви можете грати з друзями через Wi-Fi, я був би дуже вдячний, якби ви могли додати цей страх, тоді я дійсно купив би преміальну версію гри і поставив би п'ять зірок, я також дякуємо розробникам цієї гри за створення такої чудової гри
Він милий, але не лютий...😐😐